IW IW

Framery Smart Pods

De nieuwe Framery smart pods zijn ontworpen om jouw werkdag te optimaliseren. Van het moeiteloos vinden en reserveren van de pods tot het maximaliseren van de productiviteit gedurende de dag. De Framery-pods vormen een mix van stijl, functionaliteit en duurzaamheid, allemaal verbeterd door nieuwe technologie.

Met de nieuwe tools krijg je toegang tot realtime informatie over de bezetting, zodat er datagestuurde beslissingen genomen kunnen worden over werkplekbeheer. Ook kan je gemakkelijk vergaderruimtes reserveren als je onderweg bent. Allemaal zonder extra kosten.

InteriorWorks is een officiële dealer van Framery. Onze interieurspecialisten denken graag mee over welke pod of booth het beste past in jouw kantoor.

De Framery One staat bij ons in de showroom.

 

Framery One Compact

Framery One Compact is een slimme, ruime pod ontworpen voor telefoon- en videogesprekken voor één persoon. Deze ultramoderne pod zit vol technologie en biedt geluidsisolatie van hoge kwaliteit, echovrije akoestiek, aanpasbare ventilatie en geautomatiseerde verlichting.

Deze booth is gebouwd met efficiënt gebruik van materialen zonder afbreuk te doen aan prestaties of kwaliteit. In het minimalistische ontwerp is er gebruik gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen, waardoor het een duurzame keuze is.

Dit allemaal voor een optimale concentratie tijdens jouw (online) gesprekken.

Framery One Compact

Framery One

Framery One is een slimme, ruime eenpersoonswerkplek ontworpen voor videogesprekken en focuswerk. De geavanceerde technologie en het moderne design kenmerken elk detail van deze comfortabele en veelzijdige werkruimte.

Deze kantoorpod beschikt over geluidsisolatie van hoge kwaliteit, toonaangevende ventilatie en echovrije akoestiek - zodat je je volledig kan concentreren op je werk of videogesprek.

Framery One

Framery Four

Framery Four is een slimme en geluidsdichte vergaderpod voor maximaal vier personen. Deze pod is ontworpen voor nieuwe manieren van werken: voor face-to-face afspraken en virtuele vergaderingen op kantoor.

Framery Four past gemakkelijk in elk kantoor dankzij het efficiënte formaat en het strakke ontwerp. Het interieur is luxueus en er passen met gemak twee comfortabele banken en een ruime tafel in. De lage drempel maakt een gemakkelijke toegang mogelijk. Kies uit verschillende kleuren en interieuropties om de pod naadloos bij jouw kantoor te laten aansluiten. Framery Four is duurzaam ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan.

Een verfijnde akoestiek, aanpasbare ventilatie en geautomatiseerde verlichting maken Framery Four de beste plek op kantoor om samen te werken!

Framery Four

Framery Six

Framery Six is ​​een slimme en geluidsdichte vergaderruimte voor maximaal zes personen. Deze multifunctionele geluidsdichte vergaderruimte is ontworpen voor (virtueel) samenwerken.

Ook de Framery Six heeft een verfijnde akoestiek, aanpasbare ventilatie en geoptimaliseerde verlichtingsmogelijkheden. De beste plek voor jouw hybride brainstormsessie!

Framery Six

Interesse in een Framery Smart Pod? 

InteriorWorks is een officiële dealer van Framery. Ben je op zoek naar een specifieke pod? Bel ons of kom langs voor een kop koffie. Onze interieurspecialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt ook eenvoudig een offerte aanvragen via onze website.

De Framery One staat bij ons in de showroom. Kom langs en test 'm!