Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Filteren op categorie

Abstracta

Het Zweedse bedrijf Abstracta specialiseert zich in geluidsabsorberende oplossingen en akoestisch design. Naast functionaliteit besteedt Abstracta veel aandacht aan het design van hun producten, waardoor ze niet alleen akoestisch effectief zijn maar ook een esthetische meerwaarde bieden. In samenwerking met diverse ontwerpers blijft het bedrijf innoveren en inspelen op de veranderende behoeften van moderne werk- en leefomgevingen.

Abstracta heeft twee pods ontworpen als stijlvolle werkplekken voor kantoren; de Plenty Pod en Zen Pod. Abstracta onderscheidt zich door de akoestische wanden van de pods haaks tegen elkaar te zetten voor een fijne akoestiek.

Als officiële dealer van Abstracta kunnen wij de gehele collectie leveren. Interesse? Laat het ons dan weten via: ☎ 020 635 24 40 (maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur) of vul ons contactformulier in. Onze interieurspecialisten nemen graag contact met je op over de mogelijkheden. Je kunt ook eenvoudig een offerte aanvragen via onze website.

Een werkplek waar iedereen zich kan concentreren.
InteriorWorks helpt!

Door te luisteren naar en te leren van onze partners verzamelen we de expertise om klanten bij hun keuze te helpen. Dat maakt InteriorWorks de specialist op het gebied van interieurdesign in de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche. Bekijk een greep uit onze projecten op interiorworks.nl.