Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Filteren op categorie

Bureau Booths - Akoestische stiltewerkplek

Bureau Booths is ontstaan uit een zoektocht naar last-minute vergaderruimtes en concentratiewerkplekken, maar vooral een plek waar je vertrouwelijke gesprekken kan voeren. Door deze zoektocht is in samenwerking met bedrijfsadviseurs, architecten, industrieel ontwerpers en ’s werelds meest toonaangevende akoestiekfabrikanten het merk Bureau Booths ontstaan. Met als doel een stijlvolle architectonische ruimte te ontwerpen voor moderne kantoren.

In de collectie vind je een Small belcel die als doel heeft een stiltewerkplek creëren waardoor je gemakkelijk een telefoon- of videogesprek kan houden. Heb je niet genoeg aan een kleine concentratiewerkplek? Dan is de Medium belcel de beste keuze: deze is geschikt voor vergaderingen met twee personen. Wil je liever comfortabel een vergadering houden met vier personen, dan biedt de Large pod uitkomst! Alle ruimte nodig voor vergaderingen of brainstorms met zes personen? Dan voldoet de Extra Large akoestische overlegplek aan al jouw verwachtingen.

De concentratiewerkplekken zijn tevens zeer geschikt voor podcasting vanwege de fantastische akoestiek van 30 dB. Om deze reden worden stiltewerkplekken veelal gebruikt in kantoor of openbare ruimtes waardoor privacy en concentratie geboden kan worden.

Interesse in een werkplek van Bureau Booths? Dat kan al vanaf €7.100,-

InteriorWorks is officiële dealer van Bureau Booths. Ben je op zoek naar een specifieke uitvoering van de Small, Medium, Large of Extra Large booth? Laat het ons dan weten via: ☎ 020 635 24 40 (maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur) of vul ons contactformulier in. Onze interieurspecialisten nemen graag contact met je op over de mogelijkheden.

Een werkplek waar iedereen zich kan concentreren.
InteriorWorks helpt!

Door te luisteren naar en te leren van onze partners verzamelen we de expertise om klanten bij hun keuze te helpen. Dat maakt InteriorWorks de specialist op het gebied van interieurdesign in de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche. Bekijk een greep uit onze projecten op interiorworks.nl.