Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Filteren op categorie

Casala - Room-in-room oplossingen

Casala heeft al 100 jaar ervaring in het ontwerpen van functionele design meubelen, die er tevens stijlvol uitzien. De designs zijn zo ontworpen dat ze dé oplossing bieden voor meubilair in verschillende ruimtes en voor gelegenheden. Van begin af aan probeert het merk hun DNA door te voeren in het ontwerpproces: 'Design linked to Functionality'. Dit kan je in ieder ontwerp terugzien.

Als oplossing voor de hybride werkomgeving heeft Casala het ‘Room-in-Room’ concept, oftewel een ruimte in een ruimte. Hierbij kan de behoefte van privacy en concentratie in elke werkomgeving gewaarborgd worden door de akoestische concentratie units. De stiltewerkplekken zijn de oplossing die de hedendaagse behoefte aan privacy en geconcentreerd werken tegemoet komt. De concentratiewerkplek maakt het mogelijk om in alle rust een telefoongesprek te voeren, te lezen en te werken.

Opties zijn de Single en Dubbel belcel voor de telefoontjes en video meetings die je alleen doet en de Container Pod Small, Medium of Large die voldoen als volledige vergaderruimte.

Interesse in een concentratiewerkplek van Casala? Dat kan al vanaf €6.800,-

Als officiële dealer van Casala kunnen wij de gehele collectie leveren. Interesse? Laat het ons dan weten via: ☎ 020 635 24 40 (maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur) of vul ons contactformulier in. Onze interieurspecialisten nemen graag contact met je op over de mogelijkheden. Je kunt ook eenvoudig een offerte aanvragen via onze website.

Een werkplek waar iedereen zich kan concentreren.
InteriorWorks helpt!

Door te luisteren naar en te leren van onze partners verzamelen we de expertise om klanten bij hun keuze te helpen. Dat maakt InteriorWorks de specialist op het gebied van interieurdesign in de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche. Bekijk een greep uit onze projecten op interiorworks.nl.