Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Filteren op categorie
COwerk - Circulair en duurzaam

COwerk is een verzameling van ruimtelijke ontwerpers die elkaar aanvullen en versterken. Het Nederlandse collectief produceert alle producten waar je aan denkt voor en rond de werkplek. Samen vormen de producten een familie, een complete verzameling.

Om rustig en ongestoord te kunnen werken komt COwerk met de OMO: On-My-Own. De OMO is een uitstekend geïsoleerde werkplek voor een video meeting, belletje of gewoon als concentratiewerkplek. On-My-Own op de afdeling is aanwezig zijn op kantoor, maar toch even afgezonderd werken. De OMO is geheel gemaakt van duurzame en circulaire materialen met minimaal restafval, ideaal als je een bewuste keuze wilt maken op kantoor.

Interesse in een COwerk booth? Dat kan al vanaf €6.900,-

InteriorWorks is officiële dealer van COwerk. Ben je op zoek naar een specifieke booth en zie je 'm niet online staan? Laat het ons dan weten via: ☎ 020 635 24 40 (maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur) of vul ons contactformulier in. Onze interieurspecialisten nemen graag contact met je op over de mogelijkheden. Je kunt ook eenvoudig een offerte aanvragen via onze website.

Een werkplek waar iedereen zich kan concentreren.
InteriorWorks helpt!

Door te luisteren naar en te leren van onze partners verzamelen we de expertise om klanten bij hun keuze te helpen. Dat maakt InteriorWorks de specialist op het gebied van interieurdesign in de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche. Bekijk een greep uit onze projecten op interiorworks.nl.