Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Filteren op categorie

Framery - Pionier in concentratiewerkplekken

Framery creëert gelukkigere en efficiëntere werkplekken. Het Finse bedrijf is pionier en ’s werelds meest toonaangevende fabrikant als het gaat om geluidsdichte privéruimtes die oplossing bieden voor geluidsproblemen en meer geluk in een open kantoor.

De geluidsdichte booths zijn ontstaan naar aanleiding van alledaagse inzichten. De oprichters werden bij hun vorige baan continu gestoord door collega's die luid telefoneerde en dat zorgde voor concentratieproblemen op de werkvloer. Zij realiseerden zich dat ze niet de enige waren en besloten met een oplossing te komen: de kantoorbooths.

De Framery O is ideaal als één-persoons stiltewerkplek, de Framery Q is geschikt voor een gezelschap van twee personen  - waarbij vier een feestje is en iedereen past. De 2Q is niet alleen een pod, maar een volwaardige vergaderruimte waar in stilte gewerkt kan worden.

Meer informatie over de nieuwe Framery Smart Pods vind je hier. 

Interesse in een Framery booth? Dat kan al vanaf €7.500,-

InteriorWorks is officiële dealer van Framery. Ben je op zoek naar een specifieke booth en zie je 'm niet online staan? Laat het ons dan weten via: ☎ 020 635 24 40 (maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur) of vul ons contactformulier in. Onze interieurspecialisten nemen graag contact met je op over de mogelijkheden. Je kunt ook eenvoudig een offerte aanvragen via onze website.

Een werkplek waar iedereen zich kan concentreren.
InteriorWorks helpt!

Door te luisteren naar en te leren van onze partners verzamelen we de expertise om klanten bij hun keuze te helpen. Dat maakt InteriorWorks de specialist op het gebied van interieurdesign in de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche. Bekijk een greep uit onze projecten op interiorworks.nl.