Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Filteren op categorie
Mikomax - Hushoffice

Mikomax is een Poolse fabrikant van kantoormeubilair. Een groot onderdeel van het bedrijf is de akoestische Hushoffice-lijn. Hieronder vallen onder andere de belcellen en meeting pods hushHybrid, hushMeet en hushPhone. Met de Hushoffice familie speelt Mikomax in op de behoeftes van het huidige kantoor.

Mikomax gelooft erin dat akoestiek comfortabel moet zijn. Absolute stilte is geen doel van het Poolse merk, want volledige stilte is onnatuurlijk en ongezond. Hushoffice gaat voor de ideale akoestische waardes voor gebruikers en collega’s in de werkomgeving.

Alle Hushoffice producten worden geproduceerd in de Europese Unie. Zo zorgt Mikomax ervoor dat ze nauw betrokken zijn en blijven bij het volledige proces. Ook wordt er in het productieproces rekening gehouden met duurzaamheid en de impact op het milieu. Mikomax kijkt kritisch naar elk element en verbeterd continu op verduurzaming.

Dankzij de geïntegreerde wielen in elke Hushoffice booth is elke pod gemakkelijk te verplaatsen.

Een werkplek waar iedereen zich kan concentreren.
InteriorWorks helpt!

Door te luisteren naar en te leren van onze partners verzamelen we de expertise om klanten bij hun keuze te helpen. Dat maakt InteriorWorks de specialist op het gebied van interieurdesign in de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche. Bekijk een greep uit onze projecten op interiorworks.nl.