Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Filteren op categorie

OfficePOD - Pionier duurzame stiltewerkplek

OfficePOD werd 15 jaar geleden opgericht door Stephan Tanner in Londen. Hij voorzag de behoefte om meer flexibele vergader- en thuiswerkoplossingen te ontwerpen om inefficiënties uit de traditionele kantoorruimtes op te lossen. Hedendaags is deze vorm van concentratiewerkplek niet meer weg te denken uit de projectinrichting en is het merk een pionier gebleven in het creëren van kleine flexibele en duurzame modulaire ruimtes voor binnen en buiten.

OfficePOD is in 2021 gelanceerd in de BeNeLux. Het interieur van de POD voldoet aan alle Arbo-regels en is van alle gemakken voorzien; een in hoogte verstelbaar zit-en sta bureau, een optimale luchtcirculatie met CO2 melder, ingebouwde verwarming, dimbare spotjes en een slimme kastruimte voor al jouw kantoorbenodigdheden. De plug & play stiltewerkplek is de oplossing voor binnen of buiten in de projectinrichting.

Interesse in een OfficePOD? Dat kan al vanaf €29.500,-

InteriorWorks is officiële dealer van OfficePOD. Ben je op zoek naar een specifieke uitvoering en zie je 'm niet online staan? Laat het ons dan weten via: ☎ 020 635 24 40 (maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur) of vul ons contactformulier in. Onze interieurspecialisten nemen graag contact met je op over de mogelijkheden. Je kunt ook eenvoudig een offerte aanvragen via onze website.

Een werkplek waar iedereen zich kan concentreren.
InteriorWorks helpt!

Door te luisteren naar en te leren van onze partners verzamelen we de expertise om klanten bij hun keuze te helpen. Dat maakt InteriorWorks de specialist op het gebied van interieurdesign in de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche. Bekijk een greep uit onze projecten op interiorworks.nl.