Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Filteren op categorie

Spacestor - California cool, Londen design

Spacestor – zijn de makers van werkruimtemeubilair dat California cool combineert met Londen design. Het designmerk is gevestigd in Londen en New York en heeft tevens acht jaar geleden een Design Center gestationeerd in Los Angeles. Het designmerk focust zich vooral op meubels waar mensen blij van worden.

Naast dat de meubels de creatieve geest moet prikkelen is het ook belangrijk dat de producten het teamwork bevordert in een bedrijf. Meubels die het succes verstreken vanuit een psychologische anker voor werkgeluk in een goede presterende werkruimte. Waarbij de mens centraal staat zodat hij geholpen wordt om comfortabeler, efficiënter, samenwerkend, gemotiveerder en trotser te zijn op zijn of haar werkplek.

Spacestor voldoet aan meerdere wensen en eisen voor de concentratiewerkplek op kantoor. Zo is er de Residence Meet voor dat ene privé telefoontje of de snelle video meeting, de Residence Huddle voor de meetings met meerdere personen en de modulaire Verandas.

Prijs op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur via: ☎ 020 635 24 40 of vul ons contactformulier in en onze interieurspecialisten helpen je verder.

Een werkplek waar iedereen zich kan concentreren.
InteriorWorks helpt!

Door te luisteren naar en te leren van onze partners verzamelen we de expertise om klanten bij hun keuze te helpen. Dat maakt InteriorWorks de specialist op het gebied van interieurdesign in de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche. Bekijk een greep uit onze projecten op interiorworks.nl.