Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Filteren op categorie

WellSign- Circulaire concentratiewerkplek

WellSign is de duurzaamste en grootste interieurbouwer van Nederland en is daarmee koploper op het gebied van duurzaamheid. Het merk is opgericht in 1931 door Jo Coors in Rotterdam en ontwikkelt uit de gedachte dat interieur bijdraagt aan het werkplezier van de gebruiker. De maatwerkoplossingen van WellSign worden geproduceerd van ontwerp tot realisatie door traditioneel vakmanschap en productie vindt plaats in hun eigen fabriek. Hierdoor kan WellSign snel, efficiënt en altijd maatwerk leveren dat uitsluitend bijdraagt aan het klimaat – en ergonomisch verantwoorde en inspirerende interieurs.

Onder het merk WellSign vallen een viertal van behoefte van medewerkers waarbij het juiste interieur bijdraagt aan het werkplezier. Onder de behoefte ‘Work’ wordt er beroep gedaan op de uitgangspunten van het WellSign; Voldoende licht en frisse lucht in een comfortabel en duurzaam interieur. Onder de behoefte ‘Connect’ is er ruimte voor overleg, formeel en informeel, samenwerken zowel online als offline en ideeën delen. Maar ook ‘Disconnect’ waarbij de concentratiewerkplek centraal staat om geconcentreerd te kunnen werken en tot slot een ‘Break’ waarin behoefte is aan informele werkplekken. Een plek om de dag mee te beginnen en een sociaal rustpunt in de organisatie. Deze vier behoeftes lopen in elkaar over en vullen elkaar aan.

Interesse in een WellSign booth? Dat kan al vanaf €9.400,-

InteriorWorks is officiële dealer van WellSign. Ben je op zoek naar een specifieke booth en zie je 'm niet online staan? Laat het ons dan weten via: ☎ 020 635 24 40 (maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur) of vul ons contactformulier in. Onze interieurspecialisten nemen graag contact met je op over de mogelijkheden. Je kunt ook eenvoudig een offerte aanvragen via onze website.

Een werkplek waar iedereen zich kan concentreren.
InteriorWorks helpt!

Door te luisteren naar en te leren van onze partners verzamelen we de expertise om klanten bij hun keuze te helpen. Dat maakt InteriorWorks de specialist op het gebied van interieurdesign in de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche. Bekijk een greep uit onze projecten op interiorworks.nl.